středa 8. května 2024 Statní svátek

Opilý mladík boural při parkování. Po nehodě usnul za volantem a nebyl k probuzení

V noci na neděli 7. června vyjeli dopravní policisté v Šumperku k vskutku kuriózní dopravní nehodě. Na lince tísňového volání přijal operační důstojník informaci o podezření na podnapilého řidiče, který měl při parkování v ulici M. R. Štefánika způsobit škodu na dalším vozidle.

„Na parkovacím místě vyhrazeném pro vozidla přepravující zdravotně postižené osoby stál nastartovaný Mercedes s rozsvícenými světlomety, tažným zařízením zapřený o vůz značky Subaru zaparkovaný za ním. Ve vozidle pak doslova viseli zavěšeni na bezpečnostních pásech dva očividně společensky unavení mladíci,“ popisuje policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Ti nejprve vůbec nebyli k probuzení a dobu, než se probrali, policisté v klidu využili k zadokumentování místa dopravní nehody. „Očividně podnapilý mladík, který vyspával za volantem, policistům tvrdil, že ve vozidle jen odpočíval a odmítl se podrobit jak dechové zkoušce, tak lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Při lustraci policisté navíc zjistili, že k vozidlu není sjednáno ani zákonné pojištění. Veškerými okolnostmi, za nichž k této dopravní nehodě došlo, se nadále zabýváme,“ dodává Vybíhalová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, alkohol, řidič, šumperk, mercedes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.