úterý 30. dubna 2024 Blahoslav

VIDEO: Zloděj ukryl fotopasti do kalhot, za triko a odešel. Policie žádá o pomoc při pátrání

Neznámý muž 11. května v jednom ze šternberských supermarketů odcizil tři fotopasti v době před pátou hodinou odpoledne a způsobil škodu za 5 997 korun. Policie zveřejnila video i fotografii. Poznáváte ho?

„Fotopasti si vložil do kalhot a za triko a bez zaplacení odešel. Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání zločinu krádež, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody v rozmezí od dvou do osmi let,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková, která i připomněla, že se tohoto jednání dopustil během nouzového stavu.

 

„Mělo se jednat o muže ve věku mezi 20-30lety, světlé pleti a normální postavy. Měl krátce střižené vlasy, na hlavě měl baseballovou čepici černé barvy, na tváři roušku černé barvy. Oblečen byl do bílého trika s krátkým rukávem, vpředu s černým potiskem, pravděpodobně vyobrazením motocyklu, modré riflové kraťasy a šedé letní boty. Na levém předloktí vpředu má tetování,“ popsala Urbánková hledaného muže.

Pokud jste ho z videa či fotografií poznali nebo třeba máte nějaké informace, které by pomohly ke zjištění totožnosti, tak kontaktuje policisty obvodního oddělení Šternberk. A to buď osobně, nebo telefonicky na adrese Oblouková 4, 785 01 Šternberk, tel. 974 768 741, email: ol.oo.sternberk.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.