neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Dvě osobní auta se střetla na sjezdu z dálnice u Nemilan. Posádka Fabie utpěla zranění

K dopravní nehodě dvou osobních vozidel, která se stala v pondělí 29. června, krátce po patnácté hodině v katastru obce Olomouc, vyjížděli policisté olomouckého dopravního inspektorátu. U sjezdu z dálnice D35 na Nové Sady a Nemilany se střetla dvě osobní auta. Zranění skončili v péči zdravotnické záchranné služby.

„Z prozatím přesně nezjištěných příčin se zde střetlo osobní vozidlo Toyota, řízené 63letým řidičem, které jelo ze sjezdu z dálnice a osobní vozidlo Škoda Fabia, řízené 20letým řidičem, které jelo po hlavní komunikaci II/435, od obce Kožušany-Tážaly, směrem na Olomouc,“ řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Při nehodě došlo ke zranění dvoučlenné osádky vozidla Škoda Fabia – dvacetiletého řidiče a jeho nezletilé spolujezdkyně. Oba skončili v péči zdravotnické záchranné služby.

„Alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 350 tisíc korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako celý její průběh, jsou nadále v šetření,“ dodala Urbánková.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, dálnice, D35, nehoda, toyota, škoda, fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.