pátek 3. května 2024 Alexej

Neznámý řidič naboural na Bělidlech do zaparkovaného auta. Policie žádá o pomoc svědky

Policisté Dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody. Ta se stala v úterý 30. června 2020 v 15:46 hodin na parkovišti u obchodního centra na ulici Pavlovická v Olomouci. Došlo při ní k poškození zaparkovaného osobního vozidla.

Jak z dosavadního šetření vyplývá, dosud neznámý řidič při jízdě na parkovišti poškodil zaparkované vozidlo Renault Fluence. Poté neznámý řidič z místa odjel, aniž by nehodu oznámil. Při nehodě nedošlo ke zranění osob, škoda je v tuto chvíli odhadována na 20 tisíc korun.

„Na základě doposud zjištěných informací by se mělo pravděpodobně jednat o vozidlo Chevrolet Spark bílé barvy, doposud nezjištěné registrační značky. Vozidlo měl řídit muž, oblečen do bílé košile s dlouhým rukávem a kalhot, který předmětné vozidlo zaparkoval na parkovišti a poté, při vyjíždění, měl během couvání poškodit zaparkované vozidlo Renault Fluence. Následně měl odjet směrem k ulici Chválkovická,“ popisuje nehodu policejní mluvčí Irena Urbánková.

Svědci, kteří nehodu viděli a svými informacemi by tak mohli přispět k jejímu řádnému objasnění a pomoci tak ustanovit řidiče a jeho vozidlo mohou kontaktovat policisty Dopravního inspektorátu Olomouc a to buď osobně, anebo telefonicky na adrese: Třída Kosmonautů 189/10, Olomouc, na tel. 974 766 251, 974 766 591, email: ol.di.podatelna@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158. Policie rovněž žádá i řidiče předmětného vozidla, aby se se svým svědectvím přihlásil policistům na výše uvedených kontaktech.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, nehoda, parkoviště, bělidla

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Iveta Spáčilová

To je strašný problém, nechat za stěračem kontakt.

čtvrtek, 2. července 2020, 16:58

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.