středa 1. května 2024 Svátek práce

FOTO: Nehoda na Přerovsku skončila vážným zraněním jednoho z řidičů

Jedním vážným a jedním lehčím zraněním skončila včerejší dopravní nehoda na Přerovsku. Podezřelý je sedmadvacetiletý muž, který nedal přednost jedoucímu autu při vjíždění z vedlejší na hlavní silnici. Žádný z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu.

Nehoda se stala včera ráno poblíž obce Turovice na Přerovsku. „Sedmadvacetiletý řidič jel po II. třídy č. 150, ve vozidle značky Seat ve směru od Turovic a při vjíždění na uvedenou komunikaci nedal přednost vozidlu Opel, které jelo ve směru od obce Domaželice na Dřevohostice,” poslala policejní mluvčí Miluše Zajícová. 

Při nehodě se oba řidiči zranili a museli být převezení do nemocnice. Dvaaosmdesátiletý řidič Opelu podle mluvčí utrpěl vážná zranění, ze kterých se bude dostávat několik týdnů. Mladší z řidičů vyvázl s lehkými zraněními. 

„Dechová zkouška na alkohol byla u obou negativní. Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na padesát tisíc korun,” doplnila mluvčí. Místo nehody poté uklidili hasiči. Mladší z řidičů je podezřelý z trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti.  

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie Přerov

Štítky krimi, nehoda, zranění, Přerovsko, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.