čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

VIDEO: Policie žádá o pomoc při pátrání po muži, který se obnažoval před nezletilými dívkami

Dne 25. května šla okolo 15:30 hodin po ulici Vsadsko v Přerově dvě nezletilá děvčata ve směru od ulice Dvořákova. V místě poblíž Casina šel proti nim neustanovený muž a ze vzdálenosti asi 4 metrů, jakmile si dívek všimnul, rozepnul poklopec a vytáhl své přirození, které se jim snažil ukazovat. Když to malé slečny viděly, utekly do místa bydliště jedné z nich a telefonicky na policii oznámily, co se stalo. Událost policie šetří pro trestný čin výtržnictví.

„Vzhledem k tomu, že se nám do dnešního dne nepodařilo pachatele ustanovit, obracíme se na Vás s žádostí o pomoc. Na zajištěných kamerových záznamech je zachycen muž, který se v uvedené době pohyboval poblíž místa události a mohl by nám významným způsobem pomoci s objasněním případu,“ žádá policejní mluvčí Miluše Zajícová.

K popisu lze uvést, že se jedná o muže světlé pleti a krátkých hnědých vlasů. Na sobě měl modrou bundu s dlouhým rukávem, šedé kalhoty a na nohou světle hnědé kotníkové boty. Muž na záznamu jede na tmavém trekovém kole bez blatníků. Na ráfcích a na přední vidlici jsou bílé pruhy.

Pokud by muže někdo poznal, případně měl k jeho osobě bližší informace, prosíme o jejich sdělení na linku 158 nebo na telefon stálé služby 974 778 651. Poznatky je možné předat také prostřednictvím emailu pr.oo.podatelna@cr.cz nebo osobně na kterékoliv policejní služebně.

VIDEO:

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, pátrání, svědek, obnažování, přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.