sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Nad mladou zlodějkou sklapla past. Několik měsíců kradla v Přerově i v Olomouci, teď jí hrozí osm let vězení

Z krádeží v přerovských a olomouckých obchodech je v současné době podezřelá 22letá mladá žena. Od začátku března si kradla hlavně v oddělení drogerie. Dohromady si odnesla několik toaletních vod. Nepohrdla ale ani oblečením nebo umělými nehty. Celkově nakradla za 8100 korun.

„Provedeným šetřením se její první skutek datuje na začátek března v prodejně drogerie na ulici Wilsonova v Přerově. Z obchodu odnesla tři toaletní vody v hodnotě necelé tisícovky. O pár minut později se přemístila do další drogerie na stejné ulici a ukradla další dvě voňavky v hodnotě 1 168 Kč. Po týdnu jí vyšly další dvě krádeže v přerovské Galerii na ulici Čechova. Opět úřadovala v drogerii, kde ukradla tři toaletní vody a pak se přesunula do prodejny s oděvy, kde pronesla přes pokladnu bez zaplacení pět triček. Následující den se vrátila na stejné místo činu do Galerie, kde vzala další dvě trička. V březnu si udělala také výlet do olomoucké Šantovky, kde si v prodejně dala pod tričko tři toaletní vody a prodejnu bez zaplacení zboží opustila,“ přiblížila zlodějčino březnové počínání policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Podle Zajícové ale v krádežích pokračovala i v květnu a červnu. „Na vůně byla zřejmě zatížená, protože v květnu v drogerii na ulici Wilsonova opakovaně odcizila dvě toaletní vody a přidala k nim i umělé nehty. V polovině června kradla tentokrát v marketu na ulici Denisova, odkud přenesla bez zaplacení, kolem samoobslužných pokladen, v tašce schované čokolády a další pamlsky v hodnotě 350 Kč. Celková škoda byla vyčíslena na 8 100 korun.“

Protože se krádeže dopustila i v době, kdy byl na našem území vyhlášen nouzový stav, hrozí jí za krádeže podle zákona trest odnětí svobody až na osm let.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky krádeže, obchod, zlodějka, bezpečnost, prodejny, policie, přerov, olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Václav Zifčák

Paráda ,škoda za 8100Kč a paní kleptomanka půjde do chládku na 8 let . Kde do ní z našich daní nacpou statisíce.

pátek, 10. července 2020, 08:41

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.