pátek 26. dubna 2024 Oto

Opilec chytil na pytlačku kapra a stihl ho u vody prodat. Vše ale mělo šťastný konec

Minulý týden 15. července nahlásil ve večerních hodinách prostějovský občan, že jeden muž chytil na pytlačku kapra v Drozdovickém rybníku. Když dojela hlídka, oznamovatel jim ukázal podezřelého muže, který seděl na zahrádce baru.

„Pod stolem v igelitové tašce se nacházel živý kapr o velikosti 35 centimetrů. Podezřelý sedmašedesátiletý muž byl značně opilý, choval se arogantně a vše popíral,“ uvedla mluvčí Městské policie Prostějov Tereza Greplová.

Strážnici ještě od dalších svědků zjistili, že dotyčný stihl kapra prodat za 150 korun. Tradiční české rybě se ale podařilo zachránit život, protože hlídka pustila kapra zpět do rybníku.

Svým jednáním je muž podezřelý z přestupku proti rybářskému zákonu. Nejen, že ho chytil na pytlačku a stihl hu přímo u vody prodat, ale samotný kapr ani neměl požadovanou velikost, aby si ho rybář mohl vzít.

A to nebylo vše. „Navíc při prokazování totožnosti strážníci zjistili, že má poškozený občanský průkaz, čímž se dopustil přestupku. Celá záležitost je předána příslušnému správnímu orgánu k dořešení,“ dodala Greplová.

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky pytlák, kapr, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Pane Juračko, taky pytlačíte? Jinak si nedovedu vysvětlit vaši zuřivou obhajobu zloděje. Pokud nebudeme oznamovat přestupky a trestné činy, zavládne tu krimiminální anarchie. Nechat dodržování práva jen na policii je nereálné. To má policie permanentně hlídkovat všude možně, aby náhodou dopadla zločince? No, udělal jste si ostudu a já vám to přeju.

středa, 22. července 2020, 10:36

Petr Juracka

Tak suprová městská,ne snad státní policie vyřešila loupež století a odhalila masového vraha podmírových ryb ,díky němuž stát přišel na výběru DPH minimálně o půl bilionu,no chtěl bych osobně vidět tu pizdu co ho práskla ten musí mít život na pikaču,no Prostějovsko,netřeba komentovat,hele a co takhle Bakala,Klaus,ti co privatizovali fabriky,starostové obcí,hospodští ,pracovní agentury? Na to už nemáte kule,co frajeři v uniformách. A všem práskačům,karma je zdarma.

pondělí, 20. července 2020, 23:25

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.