neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Při nehodě na Olomoucku se zranili čtyři lidé, jedno auto skončilo na střeše

Čtyři lidé se zranili při úterní dopravní nehodě mezi Řimicemi a Červenou Lhotou. Krátce před sedmnáctou hodinou se na křižovatce mezi obcemi srazila dvě osobní auta. V každém z nich seděly tři osoby. Žádný z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu.

Při nehodě se srazil sedmadvacetiletý řidič Škody Fabia, jedoucí po hlavní silnici od Mladeče na Loštice s dvacetiletou řidičkou Peugeotu, která jela směrem od Řimic směrem k Červené Lhotě. „K jejich střetu došlo v prostoru čtyřramenné křižovatky. Po nárazu obě vozidla vyjela mimo komunikaci, vozidlo Peugeot se přetočilo na střechu,” řekla policejní mluvčí Irena Urbánková. 

Podle Urbánkové cestovali v obou atech tři lidé a z každého auta se zranily dvě osoby. „Došlo ke zranění řidičky vozidla Peugeot a její devatenáctileté spolujezdkyně a dále dvou spolucestujících z vozidla Škoda Fabia ve věku čtrnáct a pětatřicet let,” upřesnila mluvčí. Pro zraněné přijela zdravotnická záchranná služba. 

Alkohol byl u obou řidičů na místě vyloučen dechovými zkouškami. Škoda je předběžně odhadnuta na sto padesát tisíc korun. Přesné okolnosti nehody se zatím vyšetřují.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie Olomouc

Štítky nehoda, auto, krimi, Olomoucko, policie, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.