pondělí 29. dubna 2024 Robert

Opilý muž chtěl druhého hodit do řeky z mostu, pak se porvali. Útočník měl tři promile

Jeden z přerovských strážníků má za sebou netradiční procházku ve svém volném čase s manželkou. Zahlédl totiž na mostě potyčku hned několika osob. Po příjezdu hlídek se ukázalo, že útočník měl skoro tři promile.

„Dle výpovědi přítomných šla skupinka z výčepny nevalné pověsti, nesoucí hrdé jméno patrona této země. Na mostě jim měl cestu zkřížit pár jdoucí z jiného podniku, který by také nezískal příliš michelinských hvězd. Vlastně žádnou,“ sdělil zástupce ředitele Městské policie v Přerově Miroslav Komínek

Z páru se najednou měl oddělit muž a napadnout poškozeného.

„Dle přítomných se ho údajně pokoušel hodit přes zábradlí do řeky a pak už to bylo tělo na tělo. Do potyčky se následně vložili další z přítomných. Žádný z účastníku nebyl zcela střízlivý a útočník nadýchal dokonce téměř tři promile,“ prozradil Komínek.

Napadený muž si stěžoval na poraněné koleno, které mu měl útočník během potyčky prošlápnout. Jelikož byly všechny sanitky na výjezdu a další by musela přijet z jiného města, zafixovali strážníci zraněnému nohu do dlahy a po dohodě se záchrankou ho odvezli do nemocnice k ošetření.

„Pro podezření ze spáchání trestného činu předala hlídka pachatele i celý případ republikové policii k dalšímu šetření,“ dodal Miroslav Komínek.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto mpprerov.eu

Štítky policie, potyčka, alkohol, střážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.