pondělí 29. dubna 2024 Robert

Mladíci se poprali kvůli ženě, jednalo se o soky v lásce, jeden z nich byl převezen do nemocnice

Rvačka mezi dvěma mladými muži se strhla včera ve večerních hodináích v Přerově. Důvodem sporu byla žena, která byla ex přítelkyně jednoho z mladíků a současná přítelkyně druhého z nich. Sokové se prali za pomocí smetáku a obušku. Jeden z nich byl následně odvezen do nemocnice.

Celý incident se odehrál na ulici Gen. Štefánika v Přerově. „Bývalý partner chtěl napadnout svého soka smetákem a ocelovým škrabákem, který vzal ze vchodu jednoho z domů na uvedené ulici. Poškozený na svoji obranu vytáhl teleskopický obušek, o který se začali přetahovat, “ uvedla ke rvačce mluvčí policie Miluše Zajícová.

Následně obušek vypadl poškozenému z ruky, jeho protivník neváhal ani chvíli a hned si jej přivlastnil. Poté několika ranami do horní části těla napadl současného přítele mladé ženy, který byl následně z místa převezen do nemocnice, kde byl jednorázově ošetřen. Útočník obuškem navíc rozbil i skleněnou výplň na vchodových dveřích domu.

Podezřelý byl zajištěn a převezen na služebnu. Již v minulosti byl za obdobné jednání pravomocně odsouzen soudem. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu výtržnictví a s ohledem na recidivu hrozí podezřelému v případě odsouzení až tříletý pobyt za mřížemi,“ dodala k případu Zajícová.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.