pátek 3. května 2024 Alexej

Policie hledá svědkyni, která dávala první pomoc u závažné dopravní nehody

27. července v době kolem 14 hodin 20 minut na silnici II. třídy č. 434 mezi obcemi Radslavice a Sušice došlo k dopravní nehodě nákladního vozidla Volvo s návěsem červené barvy a motocyklu zn. Suzuki Gladius černé barvy. Policie hledá svědkyni.

O něhodě jsme vás informovali předtím ZDE.

V průběhu vyšetřování bylo zjištěno, že zraněnému motocyklistovi dávala první pomoc žena, která přes zapůjčený mobilní telefon byla v kontaktu s linkou rychlé záchranné služby. „V rámci vyšetřování této závažné dopravní nehody žádáme tuto svědkyni, aby se nám přihlásila na tel. č. 974 778 456, nebo 725 979 719 případně na linku 158 a poskytla potřebné informace k řádnému objasnění výše popsané události,“ uvádí Policie ČR.

Nehoda se stala v době, když motocyklista nákladní vozidlo předjížděl. Řidič nákladního vozidla vybočil vlevo doprostřed vozovky a dál do protisměru k levé krajnici, v důsledku toho začal motocyklistu vytlačovat ven z vozovky. Motorkář ztratil kontrolu nad motocyklem a havaroval s ním na asfaltový povrch cyklostezky. V důsledku havárie došlo k těžkému zranění motocyklisty.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Zdroj PČR

Štítky žádost, policie, svědkyně, nehoda, krimi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.