neděle 5. května 2024 Klaudie

Další krádež kol v Olomouci. Tentokrát si zloděj vytipoval BMW na Okružní ulici

Olomoučtí policisté ve čtvrtek 20. srpna řešili další případ ukradených kol z osobního auta. Tentokrát se jedná o vozidlo BMW na ulici Okružní ve čtvrti Nová ulice. Po dvou týdnech se jedná o další krádež kol v této části města. Na začátku srpna jsme naše čtenáře informovali o podobné krádeži na ulici U Kovárny.

Když auto majitel na Okružní ulici ve středu 19. srpna v odpoledních hodinách zaparkoval, bylo v pořádku. Když k němu ve čtvrtek 20. srpna kolem osmé hodiny ráno přišel, zjistil, že mu na něm někdo ukradl všechny 4 kusy originálních aluminiových kol značky BMW se zimními pneumatikami.  

„Vznikla mu tak škoda za předběžně 12 000 korun. Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání přečinu krádež, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dva roky,“ říká policejní mluvčí Irena Urbánková.

Krádež kol ze začátku srpna:


Majitel Octavie přišel v Neředíně přes noc o všechna čtyři kola

Když v pondělí 3. srpna večer čtyřiatřicetiletý muž zaparkoval své vozidlo Škoda Octavia v Olomouci na ulici U Kovárny, netušil, v jakém stavu své auto následující den ráno najde. Během noci mu neznámý pachatel odcizil všechna čtyři kola.


Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Facebooková skupina Olomoučáci

Štítky policie, krádež, kola, auto, bmw, okružní, olomouc, neředín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.