čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Policie pátrá po řidiči stříbrného auta, který večer srazil chodce na silnici a z místa ujel

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, která se stala v pondělí 24. srpna okolo 22:00 hodin na silnici mezi obcemi Moravský Beroun a Sedm Dvorů. Neznámý řidič stříbrného vozu zde srazil chodce, který utrpěl lehká zranění.

„Jak vyplývá z prvotního šetření, v uvedenou dobu řídil dosud nezjištěný řidič osobní motorové vozidlo stříbrné barvy. pravděpodobně značky BMW, ve směru k obci Moravský Beroun,  a z dosud nezjištěných příčin srazil chodce, který šel po levé straně v opačném směru,“ říká policejní mluvčí Lenka Vanková.

Nezjištěný řidič z místa dopravní nehody následně ihned ujel. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění chodce, který byl převezen k ošetření do nemocnice.

Policisté mají zájem především na zjištění svědků uvedené dopravní nehody. Svědci, kteří nehodu viděli, daným úsekem projížděli nebo procházeli, mohli tuto událost vidět a svými informacemi nebo svědeckou výpovědí by tak mohli přispět k ustanovení vozidla či řidiče a objasnění této dopravní nehody, ať prosím, kontaktují policisty dopravního inspektorátu Olomouc telefonicky na číslech 974 766 582 nebo 974 766 251, případně kdykoliv prostřednictvím linky 158.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky policie, pátrání, nehoda, chodec, bmw, moravský, beroun, sedm, dvorů.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.