pátek 3. května 2024 Alexej

FOTO: 3,5 promile? Opilá žena způsobila nehodu pěti aut a převrátila se na bok

Včera 26. srpna se kolem poledni stala dopravní nehoda na ulici Mlýnská v Prostějově. Opilá řidička jela z parkoviště směrem k ulici Vodní, ale jízdu nezvládla a způsobila nehodu pěti aut. Poté se s autem převrátila na bok a zranila se. Škoda činí 740 tisíc.

„Řízení auta značky Mazda 32letá žena nezvládla, narazila do vpravo stojícího zaparkovaného vozidla VW Passat a vzápětí do dalšího vozidla Land Rover. Druhé vozidlo se po kontaktu s mazdou posunulo do před ním stojícího vozidla Ford Mondeo. Po nárazu se vozidlo s řidičkou převrátilo na bok, a přitom poškodilo další vůz stojící tentokrát v levé části vozovky,“ sdělila policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Řidička, která byla v autě sama, se při nehodě zranila a byla převezena do místní nemocnice k ošetření. Dalším osobám se nic nestalo. Zmíněná žena se ještě podrobila dechové zkoušce, která prokázala alkohol.

„Dechová zkouška potvrdila, že před jízdou podezřelá ve větší míře popíjela alkoholické nápoje, protože při první zkoušce nadýchala 3, 35 a při druhé 3, 55 promile,“ podotkla Zajícová.

Celková škoda se předběžně vyšplhala až na 740 tisíc korun. Policie zahájila úkony trestního řízení pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, alkohol, žena, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

mfj11 mfj11

Chytit ji na místě kde to udělala tak ji rozb..ju tl..mu,co si ta hvězda ožralá vlastně myslí?No možná jsem to přehnal asi brala léky.

čtvrtek, 27. srpna 2020, 16:59

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.