pondělí 6. května 2024 Radoslav

Milostné kuriozity: „Alotria“ v autě či zoufalec, který toužil po něžném doteku

V Přerově se během víkendu událo pár zajímavých případů. Týkaly se především lásky, kdy jeden muž toužil po polibcích druhé ženy či prověření vozidla, ve kterém podle oznamovatele mělo docházet k „alotriím“.

V pátek kolem jedenácté večer vyjížděli strážníci prověřit osobní vůz, který byl zaparkován na ztemnělé točně. „Uvnitř vozu dle oznamovatele docházelo k nějakým alotriím. Pod tímto pojmem si bylo možno představit cokoliv, od dealování perníku až po výrobu špinavé bomby. Žádná z těchto nekalých činností zde však neprobíhala. Strážníci pouze vyrušili dvojici oddávající se milostným hrátkám,“ uvedl zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Hlídka poté podle Komínka prověřila, že to je z obou stran dobrovolné a zanechala dvojici jejich program.

Další kuriozní případ se stal v neděli ve dvě hodiny ráno. Oznámení přišlo od záchranné služby, které někdo volal, že nedaleko řeky je žena, která se nemůže hýbat a na podněty nereaguje.

„Hlídka na místě skutečně nalezla ženu, která však byla schopna jak komunikace, tak pohybu. Žena, která žije víc na ulici než doma, strážníkům vysvětlila, že na záchrannou službu volal jeden zoufalec, který toužil po něžném dotyku a polibcích. Déšť a chlad však v ženě žár vášně utlumil, a tak ho odmítla,“ řekl Miroslav Komínek.

Strážníci poté zkontrolovali okolí a ženě doporučili, aby radši strávila noc pod střechou.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Přerov

Štítky strážníci, hlídka, Přerov, kuriozity

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.