neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Opilá těhotná žena napadla a zranila lékařku z přivolané sanitky

V ranních hodinách dnes napadla opilá těhotná žena lékařku, kterou kvůli jejímu zdravotnímu stavu zavolali přerovští policisté. Žena na lékařku náhle skočila a zaútočila. Dalšímu napadáni zabránili přítomní policisté. Agresorku nakonec spoutali a převezli do cely, odkud si ji ráno vyzvedl manžel.

Incident se stal před třetí hodinou ranní ve Wilsonově ulici, policisté na místo přijeli kvůli oznámení o ženě ležící na zemi. "Na místo vyslaným policistům zjevně opilá pětadvacetiletá žena mimo jiné sdělila, že je těhotná. Z toho důvodu policisté na místo přivolali lékaře zdravotnické záchranné služby. V průběhu komunikace mezi lékařkou a pacientkou opilá žena na lékařku náhle zaútočila. Skočila na ni a společně upadly na zem," uvedl mluvčí.

Dalšímu napadání zabránili policisté a agresorku s využitím hmatů a chvatů zajistili. "Z důvodu ochrany ostatních osob i zdraví opilé ženy jí policisté dále nasadili pouta. Po provedení lékařského vyšetření, při kterém bylo potvrzeno těhotenství, byla žena umístěna do policejní cely. Tam si ji před sedmou hodinou ranní převzal manžel," uvedl mluvčí.

Lékařka při útoku utrpěla zranění, se kterými musela být ošetřena. Policie věc šetří pro podezření z přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví, za které ženě hrozí vězení na šest měsíců až tři roky.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto unsplash.com

Štítky krimi, napadení, záchranka, opilost, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.