sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

FOTO: Na D35 se u Olomouce srazila dvě auta, jeden zraněný

Jedna osoba se zranila při včerejší dopravní nehodě v hustém provozu na D35 ve směru z Mohelnice na Olomouc. Nákladní auto zde narazilo do osobního vozidla jedoucího před ním. To náraz odmrštil do vedlejšího jízdního pruhu. Jeho řidič byl převezen do nemocnice.

Nehoda se stala krátce po páté hodině večer před kruhovým objezdem na 240,5 kilometru dálnice D35 před Olomoucí. Jednačtyřicetiletý řidič nákladního mercedesu narazil do před ním jedoucí fabie. Důvod nehody ne neznámý, řidič všal nebyl pod vlivem alkoholu. „Devětapadesátiletý řidič fabie jel před nákladním vozidlem ve stejném jízdním pruhu a měl zastavovat z důvodu hustoty provozu a tvořící se kolony,” sdělila policejní mluvčí Irena Urbánková.

„Nákladní vozidlo zezadu narazilo do osobního. Následkem nárazu bylo osobní vozidlo odmrštěno do pravého jízdního pruhu, kde narazilo do svodidel, poté se odrazilo zpět do levého jízdního pruhu,” popsala průběh nehody mluvčí a dodala, že řidič fabie musel být převezen do nemocnice, kde mu také udělají test na přítomnost alkoholu v krvi. 

Celková škoda je momentálně odhadnuta na 160 tisíc korun. Příčiny a okolnosti nehody se vyšetřují.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie Olomouc

Štítky nehoda, krimi, auta, D35, dálnice, Olomouc, Olomoucko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.