čtvrtek 2. května 2024 Zikmund

Opilý mladík nezvládl řízení a narazil do zábradlí mostu, jeho spolujezdkyně byla odvezena do nemocnice

Opilý 22letý mladík nezvládl řízení a se svým vozem značky Volkswagen dnes v noci čelně narazil do zábradlí mostu. Při dopravní nehodě utrpěla 24letá spolujezdkyně zranění, se kterým byla převezena do nemocnice. Při orientační dechové zkoušce mladík nadýchal téměř 2 ‰ alkoholu. Policisté mu na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu. 

Ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je nyní podezřelý 22letý muž, který dnes v noci usedl za volant a havaroval v obci Lukavice. K dopravní nehodě osobního vozidla vyjížděli policisté dnes. 8. října, pár minut po půlnoci.

Dvaadvacetiletý mladík jel s vozem zn. VW Golf po silnici ve směru od obce Bohuslavice. Na rovném úseku vlivem své podnapilosti nezvládl řízení a vyjel vpravo mimo silnici, kde čelně narazil do zábradlí mostu. Při dopravní nehodě utrpěla 24letá spolujezdkyně zranění, se kterým byla převezena do nemocnice. Na vozidle vznikla škoda za 70.000 Kč,“ uvedla k nehodě policejní mluvčí Tereza Neubauerová.  

Policisté následně mladého řidiče vyzvali k orientační dechové zkoušce na alkohol. Zkouška byla pozitivní s výsledkem téměř 2 ‰ alkoholu. Řidič s naměřenou hodnotou souhlasil a lékařské vyšetření s odběrem krve již nepožadoval. Policisté mu na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, krimi, nehoda, opilý mladík, Lukavice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.