pondělí 29. dubna 2024 Robert

Policii se podařilo zjistit totožnost muže z kamerových záznamů, veřejnosti děkuje za spolupráci

Policii se podařilo identifikovat muže z kamerových záznamů, kterého hledala v souvislosti s objasněním případu ztracené peněženky. Policie tímto děkuje veřejnosti za veškerou pomoc při pátrání po hledané osobě.

Případ ztracené peněženky policisté šetřili od 8. sprna. „Poškozený si v uvedený den, po nákupu v prodejně Kaufland v Přerově na ulici G. Fajtla, položil peněženku na střechu vozidla Škoda Felicie, zapomněl na ni a odjel po ulici Želatovská směrem do centra a dál pokračoval na Olomouc. Až v obci Čelechovice zjistil, že mu chybí a vzpomněl si, jakým způsobem o ni přišel,“ uvedla o případu policejní mluvčí Miluše Zajícová. 

Bezprostředně po ztrátě peněženku našel neznámý pachatel a využil z ní platební kartu. Pachatel platební kartu neprodleně použil a provedl s ní čtyři bezkontaktní platby v různých prodejnách v Přerově za celkovou částku 1 774 Kč. Později policistům poškozený sdělil, že měl v peněžence kromě platební karty také osobní doklady a finanční hotovost 2 700 Kč, dodala k případu Zajícová. 

Policii se již podařilo dopátrat a identifikovat hledaného muže a případ nyní dále prošetřuje. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Archiv Olomoucká Drbna

Štítky pátrání, policie, vyřešený případ, hledaná osoba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.