pondělí 29. dubna 2024 Robert

Vraždící klaun? Žena zavolala strážníky kvůli strašidelným zvukům z kontejneru

Z Přerova vám často přinášíme zajímavé nebo kuriózní příběhy strážníků. A máme tu další z nich. Žena nedávno zaslechla z kontejneru podivné zvuky a bála se podívat dovnitř.

Situace se odehrála v neděli. „Ulice po půlnoci byly vzhledem k zavřeným barům liduprázdné a jen lampy na mokrých chodnících vykreslovaly osamělým chodcům lesklé obrazce,“ začal popisovat zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Na linku 156 zazvonil telefon a na druhé straně se ozval rozrušený ženský hlas. „Žena stálé službě sdělila, že při venčení psa zaslechla ze žlutého kontejneru na plasty strašidelné bublavé zvuky a nemá odvahu se podívat dovnitř,“ uvedl Komínek, který tyto momenty umí bravurně popisovat.

K děsivé nádobě na recyklovaný odpad dorazila hlídka během pár minut.

Prapodivné klokotání se ozývalo nočním tichem

„Nočním tichem, přerušovaným jen ševelením deště, se ozývalo prapodivné klokotání. Strážníci odklopili víko a útroby kontejneru pročísly kužely policejních baterek,“ pozastavil se Komínek a pokračoval.

„Mezi ostatním odpadem nedlel vraždící klaun, ani jeho poslední oběť, ale dětská hračka, ve které původní majitel ponechal skomírající baterii,“ vysvětlil. Strážníci pak zasáhli. „Vyjmutím energetického zdroje zasadili hračce ránu z milosti a okolí se opět ponořilo do ticha,“ zakončil noční příběh z Přerova Miroslav Komínek.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krimi, Přerov, příběh, Komínek, klaun

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.