neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

FOTO: Čerstvě dospělý řidič se v zatáčce srazil s traktorem

Nehodou skončila jízda osmnáctiletého řidiče nissanu, který jel směrem od Vrahovic na Vrbátky. Při průjezdu táhlou zatáčkou vybočil ze svého jízdního pruhu a narazil do předního kola protijedoucího traktoru. Všichni z auta byli převezeni k ošetření do nemocnice. Silnice musela být v době šetření uzavřena.

Nehoda se stala stala ve středu krátce před půlnocí. „Řidič při projíždění mírné a táhlé pravotočivé zatáčky nezvládl řízení, zřejmě v důsledku rychlé jízdy, a částečně přejel do protisměru, kde narazil do levého předního kola traktoru s přívěsem,” popsala okolnosti nehody policejní mluvčí Marie Šafářová. Auto bylo po nárazu odhozeno zpět do pravého pruhu, ve kterém se dostalo do smyku. „Vjelo do levé části vozovky a pokračovalo dál mimo komunikaci. Zde po nárazu do stromu bylo odhozeno zpět na silnici, přičemž se přetočilo přes střechu a zůstalo stát na kolech v pravém jízdním pruhu,” upřesnila mluvčí. 

Všichni čtyři cestující byli z místa převezeni k ošetření do prostějovské nemocnice. Řidič traktoru zraněný nebyl. „Ovlivnění alkoholem u obou řidičů bylo vyloučeno dechovými zkouškami,” ujistila mluvčí a dodala, že škoda je předběžně odhadnuta na na 60 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie Prostějov

Štítky Prostějov, Vrbátky, nehoda, krimi, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.