neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Mladíci si užívali jízdu na kradeném dámském kole. Před policejním autem skočili do úkrytu

V pátek dopadli přerovští strážníci dva mladíky, kteří si užívali jízdu na kradeném dámském kole. Nahlásil je pozorovatel, který je viděl, jak před projíždějícím policejním vozem skočili do úkrytu i s kolem. Případ si převzala republiková policie.

Příběh opět perfektně okomentoval Miroslav Komínek. „Když už máte černé svědomí, je dobré mít také nervy ze železa. V továrnách zrovna odtroubili fajront a lidé spěchali na páteční nákupy do posledních otevřených obchodů. V tu chvíli zahlédl pozorný návštěvník města dva kluky s apartním dámským kolem,“ sdělil.

Návštěvníka zaujala hlavně reakce samotných kluků na průjezd policejního vozu. Oba mládežníci neváhali. A rychlostí psounů, kteří zahlédli orla, skočili do úkrytu. I s kolem,“ dodal Komínek.

Komínek: Mladící zmizeli v anonymní sídlištní džungli

Pozorovatel zavolal strážníky, protože v tom viděl nějakou „levárnu“. „Mladíkům se podařilo zmizet v anonymní sídlištní džungli,“ popsal zástupce ředitele Městské policie Přerov.

Do pátrání se spolu se strážníky zapojil i oznamovatel a lov byl nakonec úspěšný. „Na jednom hřišti byla nalezena skupinka pubescentů. Nedaleko leželo inkriminované dámské kolo,“ řekl Miroslav Komínek.

Mladík přiznal krádež kola

Jeden z mladíků se poté přiznal, že bicykl předchozího dne ukradl u obchodního domu a od té doby ho se svým společníkem užíval k jízdě.

Hlídka ověřila, zda kolegové z republikové policie nešetří krádež kola. „Šetřili, a z toho důvodu si případ komplet převzali,“ zakončil.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krádež, kolo, kradené, dámské, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.