neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

FOTO: Policisté opět našli pervitin a marihuanu u stejného muže. Zatím je na svobodě

Až deset let vězení hrozí 48letému muži z Lipnicka na Přerovsku. I když byl letos odsouzen za nepovolený prodej drog a dostal pokutu 300 tisíc korun, pokračoval v tom nadále. Minulý týden se u něj nalezlo asi 30 gramů pervitinu a 50 gramů marihuany.

„Zadržen byl minulý týden v místní části Lipníka nad Bečvou a bez kladení odporu následoval policisty na služebnu, aniž by musely být použity donucovací prostředky. V místě jeho trvalého bydliště byla provedena domovní prohlídka, při které jsme našli přibližně 30 g pervitinu a 50 g marihuany,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Ve stejný den zadržení bylo zahájeno jeho trestné stíhání a byl obviněn z nedovolené výroby zmiňovaných omamných látek. „Trestní zákoník za tohle ukládá až desetiletý trest odnětí svobody,“ prozradila Zajícová.

O den později podala Policie ČR návrh na vzetí obviněného do vazby, který státní zástupce akceptoval. „Ale soudce rozhodl jinak a trestní stíhání je v současné době vedeno na svobodě,“ zakončila policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky pervitin, marihuana, muž, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.