pondělí 6. května 2024 Radoslav

Adepti na Darwinovu cenu? Mladiství, kteří si během noci lehali na frekventovanou silnici

Z Přerova vám čas od času přinášíme kuriózní případy, se kterými se potýkají přerovští strážníci. Tentokrát tu máme příběh o mladistvých, kteří v noci přebíhali a lehali si na frekventovanou vozovku. Podle jejich slov se však jednalo o stojky. Přivolaní strážníci klub mladých hazardérů rozpustili a předali je rodičům.

Zdá se, že děti se doma bez pravidelné školní docházky skutečně nudí a nudu zahánějí tím nejstupidnějším způsobem. Vymýšlejí, co by během volných dní a nocí dělaly a tentokrát je napadl opravdu kuriózní způsob zábavy. 

V době, kdy den předával veškerou agendu noci, se skupinka adeptů na Darwinovu cenu rozhodla získat ji stůj co stůj. Na velmi frekventovaném příjezdu do města totiž přebíhali vozovku tak, že si uprostřed nejprve lehli a teprve pak pokračovali dál. Na jejich vpravdě evoluční jednání upozornila naši hlídku projíždějící řidička. Strážníci na inkriminovaném místě skutečně zastihli čtyři adolescenty. Ti popřeli, že by si na cestu cíleně lehali, protože na ní dle jejich slov dělali stojky. Takže lehnutí bylo podle nich neúmyslné,“ uvedl k případu zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Strážníci výmluvy dětí raději nekomentovali, klub sebevrahů okamžitě rozpustili a předali rodičům.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky Krimi, Přerov, Komínek, děti, příběh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.