neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Řidič při projíždění prudké zatáčky vjel mimo komunikaci, narazil do stromů a do zdi

Řidič vozidla Kia Rio dnes ráno nepřizpůsobil jízdu svým schopnostem a stavu vozovky a při projíždění prudké pravotočivé zatáčky vyjel mimo komunikaci. Postupně narazil do několika okrasných stromků a následně do zdi. Přítomnost alkoholu u něj byla vyloučena.

Policie přijala oznámení o dopravní nehodě ve čtvrtek 5.11.2020 o půl šesté ráno. V dosavadního šetření policie vyplývá, že 40letý řidič osobního vozidla Kia Rio, který jel ve směru od obce Paseka, nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla. Jízdu však nepřizpůsobil ani stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace a jiným okolnostem, které je možno předvídat.

Při  projíždění prudké pravotočivé zatáčky vyjel mimo komunikaci vlevo, kde postupně narazil do několika okrasných stromků a následně do zdi domu. Řidič uvedl, že se měl leknout nějakého zvířete,“ uvedla k dopravní nehodě policejní mluvčí Irena Urbánková. 

Alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Celková hmotná škoda je odhadována na předběžně 80 000 korun. Řidiči byla uložena pokuta v příkazním řízení. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky Doprava, nehoda, Šumperk, osobní vozidlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.