pondělí 29. dubna 2024 Robert

Při nehodě na Olomoucku se zranili dva mladí lidé, skončili v nemocnici

Zraněním dvou mladých lidí skončila nedělní nehoda poblíž obce Paseka na Olomoucku. Auto, které řídil jednadvacetiletý řidič, se v zatáčce dostalo do smyku a skončilo v poli na střeše. Řidiče i jeho osmnáctiletou spolujezdkyni z místa odvezla rychlá záchranná služba. Alkohol u řidiče byl na místě vyloučen.

Nehoda se stala krátce po čtvrté hodině odpolední na silnici ve směru z Paseky na Uničov. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou měl řidič podle prvotních informací od policie dostat smyk. „Následkem toho vyjel vpravo, mimo komunikaci, kde havaroval do pole a s vozidlem skončil na střeše. Při nehodě došlo ke zranění řidiče i jeho osmnáctileté spolujezdkyně," informovala policejní mluvčí Irena Urbánková.

Oba pasažéry odvezli záchranáři do nemocnice. „Hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na 50 tisíc korun," doplnila mluvčí. Přesné příčiny nehody a její okolnosti policie dále šetří.

Policie apeluje na řidiče, aby během jízdy dodržovali pravidla bezpečnosti silničního provozu a především aby přizpůsobovali jízdu stavu a povaze vozovky a nepřeceňovali své schopnosti.  Pozor také na počasí. „Obzvláště v tomto období, kdy rizikovým faktorem mohou být také mlhy," varuje mluvčí. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie Olomouc

Štítky nehoda, auto, zranění, Olomoucko, Paseka, krimi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.