neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

V Olomouci havaroval motorkář, zemřel po převozu do nemocnice

V Olomouci dnes zemřel po dopravní nehodě šestatřicetiletý motorkář. Těžce zraněného muže ještě zdravotníci přepravili do nemocnice, kde zraněním podlehl, sdělila dnes mluvčí policie Marie Šafářová. Okolnosti nehody policisté stále vyšetřují. V Olomouckém kraji jde letos o dvacátou oběť při dopravních nehodách.

Motorkář podle policie havaroval krátce před polednem v Řepčínské ulici. „Podle prvotních informací šestatřicetiletý řidič zřejmě v důsledku nepřiměřené rychlosti nezvládl řízení a havaroval. Utrpěl zranění, se kterými byl transportován na urgentní příjem Fakultní nemocnice Olomouc. V nemocnici přes veškerou snahu lékařů zraněním podlehl," uvedla policejní mluvčí.

Během listopadu jde již o čtvrté úmrtí při dopravní nehodě na území Olomouckého kraje. Naposledy zemřeli dva lidé na dálnici D1 v katastru Hranic. Policisté ženu a muže bez známek života našli ve zdemolovaném voze mimo vozovku v těžce přístupném terénu. O několik dní dříve zemřel řidič osobního po střetu s nákladní soupravou nedaleko Přerova. V říjnu policisté ve statistikách žádnou oběť dopravních nehod neměli.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Olomoucká Drbna

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.