středa 24. dubna 2024 Jiří

VIDEO: Muž šel za servírkou za bar s nožem v ruce, ukradl číšnický flek. Nepoznáte ho?

Na konci listopadu vešel muž do Sport Baru na ulici Zikova v Olomouci a s nožem v ruce začal vyhrožovat servírce. Veškeré jeho počínání zachytila kamera, který teď policie poskytla médiím. Dřive to nebylo možné s ohledem na prověřování poznatků, které kriminalisté ihned po činu získali. Teď se policie obrací i na veřejnost s prosbou o identifikaci pachatele.

Dne 26. listopadu do baru na Zikově ulici přišel muž a ihned vešel za servírkou za bar, v ruce přitom třímal nůž. Pod pohrůžkou vyžadoval vydání peněz. 

"Žena mu v obavě o své zdraví a život řekla, kde jsou peníze uloženy. Pachatel pak z šuplíku za barem odcizil číšnický flek a než zjistil, kde má barmanka další peníze, vyšel od výherních automatů přítomný zákazník. Pachatel hned na to z baru utekl. Ke zranění osob nedošlo," sdělila policejní tisková mluvčí Marie Štrbáková.

Policie nyní žádá občany, kteří by mohli na základě videozáznamu pachatele poznat nebo poskytnout informace. Se svými informacemi se tedy můžete obracet na linku 158 nebo se dostavte osobně na územní odbor na Žižkovo náměstí v Olomouci.

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.