čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Čerstvý řidič naboural auto radního Olomouckého kraje Jakubce. Škoda je čtvrt milionu

Rychlá jízda byla pravděpodobně příčinou dopravní nehody ve Výšovicích na Prostějovsku. Osmnáctiletý řidič nezvládl řízení a naboural do zaparkovaného auta, které patří radnímu Olomouckého kraje Aleši Jakubcovi. Ten o tom včera informoval na svém facebooku.

Nehoda se stala včera odpoledne. „Podezřelý je osmnáctiletý mladík, který řídil osobní vozidlo Škoda Fabia. Jel ve směru od obce Dobromilice a pravděpodobně vlivem rychlé jízdy nezvládl řízení, vyjel vlevo mimo komunikaci a narazil do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia, které stálo u jednoho z místních domů," informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

By by oktávko. Sloužila jsi dobře. Naštěstí se nikomu nic nestalo. My jsem v autě naštěstí nebyli. Stálo před domem rodičů.

Zveřejnil(a) Aleš Jakubec dne Neděle 22. listopadu 2020

Zaparkované auto, které mladý řidič naboural se převrátilo na bok a skončilo na fasádě domu. „Orientační test na návykové látky a test na alkohol byly u řidiče negativní a ke zranění osob naštěstí nedošlo," řekla mluvčí a dodala, že řidiči byla na místě uložena dvoutisícová pokuta. Škoda je zatím odhadnuta na 250 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie Prostějov

Štítky nehoda, krimi, Výšovice, Prostějovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.