sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Žena se kvůli křiku z vedlejšího bytu bála o sousedův život. Ten byl uprostřed tankové bitvy

Křik, intenzivní rány do nábytku, nadávky i přání rychlé smrti. Žena jednoho z přerovských bytových domů dostala obavy o život a zdraví jednoho ze svých sousedů, když noční klid narušil nenávistný rámus. Zavolala na pomoc strážníky, kteří ovšem za inkriminovanými dveřmi nenalezli důkazy o domácím násilí, ale jen souseda, účastnícího se tankové bitvy na počítači.

Strážníci Městské policie Přerov na místo dorazili rychle a ihned směřovali k dveřím, zpoza kterých se měly ozývat podezřelé zvuky. Otevřel jim muž, který vše vysvětlil. „Účastnil se tankové bitvy, naštěstí jen na počítači, a netahal za delší konec. Když se jeho virtuální obrněnec již poněkolikáté proměňoval v tavící se kus nepoužitelného šrotu, ventiloval svou frustraci údery nebohou myší o stůl,“ říká zástupce ředitele MP Přerov Miroslav Komínek.

Nadávky a přání smrti tak byly adresovány jeho virtuálním protivníkům. „Strážníci doporučili tankistovi krotit kromě pásů i hráčskou vášeň, neboť sousedé pak mají strach o jeho zdraví. Vzhledem k tomu, že se mu na příslušném levelu stejně nedařilo a byl za lamu, rozhodl se muž boje ukončit a jít spát,“ uzavřel Komínek.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pexels.com

Štítky přerov, krimi, násilí, tanky, soused, počítač

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.