sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Neznámý řidič srazil na přechodu chlapce, z místa ujel. Policie hledá svědky

V pátek 8. ledna před osmou hodinou ráno měl neznámý řidič srazit jedenáctiletého chlapce na přechodu v Šumperku. A to v křižovatce ulic Lidické a Jeremenkovy. Řidič z místa nehody ujel a policisté po něm pátrají.

„Podle prvotních informací k dopravní nehodě došlo zhruba deset minut před osmou hodinou ráno, kdy měl prozatím nezjištěný řidič osobního vozidla, pravděpodobně zelené barvy, jedoucí po Jeremenkově ulici ve směru od městského úřadu při odbočování vpravo na ulici Lidickou srazit na přechodu pro chodce chlapce, který měl přecházet na zelenou,“ popisuje policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

„Po střetu s vozidlem chlapec upadl na komunikaci, a jak se později ukázalo, utrpěl naštěstí jen lehké zranění. Řidič předmětného vozidla nejprve zpomalil, a aniž by zjistil, co se chlapci stalo, z místa odjel neznámo kam,“ dodává k incidentu, který se stal v pátek ráno.

Z místa ujel i další řidič, který se chlapce ptal, zda je v pořádku

S otřeseným chlapcem měl krátce po nehodě mluvit i další z řidičů. Dotazoval se ho, zda je v pořádku. Po chlapcově ujištění, že je v pořádku, z místa také ujel.

Policisté ze skupiny dopravního nehod šumperského dopravního inspektorátu nyní žádají jak samotného účastníka dopravní nehody, tak také řidiče, který s chlapcem hovořil, aby je kontaktovali buď na tel. čísle 735 788 600, nebo také kdykoli na bezplatné lince 158.

„O pomoc při objasnění všech okolností této dopravní nehody prosíme také všechny případné svědky a řidiče, kteří mohli průběh nehody natočit na kameru ve vozidle,“ říká za PČR Vybíhalová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky nehoda, policie, řidič, neznámý, přechod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.