sobota 20. dubna 2024 Marcela

Hra na „Cirkus Humberto“ se nevyvedla, skončila zabodnutým nožem v zádech

V úterý 1. března 2016 po sedmé hodině večer byla vyslána hlídka do jedno z bytů v Olomouci na ulici tř. Spojenců. Podnapilý muž tam napadl svoji přítelkyni kuchyňským nožem, ta utrpěla bodná zranění v oblasti zad.

Dne 1. března 2016 kolem půl osmé večer bylo nahlášeno na Operační středisko v Olomouci, že v jednom z bytů v centru Olomouce je hluk a jsou slyšet rány. Muž a žena v bytě se nejdříve hlasitě hádali, později si muž vzal nůž z kuchyně a ze vzdálenosti asi 3 metrů jej po ženě hodil. I když se žena snažila letícímu noži vyhnout, zasáhl ji do zad v blízkosti ledvin.

Po příjezdu hlídky na místo otevřel muž a na otázky strážníků klidně odpověděl, že při jejich hře na „Cirkus Humberto“ zranil hodem nože svou přítelkyni. Na základě těchto informací přítomní strážníci ihned volali Zdravotnickou záchrannou službu, která bezprostředně odvezla zraněnou ženu k ošetření a následné hospitalizaci do nemocnice.

„V případě prokázáni viny a odsouzení hrozí podezřelému muži trest odnětí svobody v rozmezí od tří do deseti let,“ řekla policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.