pátek 19. dubna 2024 Rostislav

VIDEO: Dvojice Rumunů okradla v baru muže o mobil, později se s ním ještě poprali v centru města

V pátek 8. dubna okradli dva muži v baru na Jeremenkově ulici muže o mobilní telefon. Několik hodin se s mužem potkali znovu, kdy mu jeden z pachatelů dal pěstí ránu do obličeje. Policie obdržela od obsluhy baru kamerové záznamy, na kterých je vidět nejen samotná krádež, ale také obličeje dvou pachatelů. Nepoznáte je?

Telefon vzali muži pachatelé ve chvíli, kdy ho jeden odlákal od stolu, kde mobil ležel. Druhý z mužů využil příležitosti a mobil ze stolu vzal a skryl ho v kapse kalhot. "S největší pravděpodobností se jednalo o pachatelé rumunské národnosti, ve věku od 20 do 30 let. Kamera oba podezřelé muže zachytila ve chvíli, kdy šli chodbou k toaletám," řekla policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Za několik hodin se trojice mužů střetla znovu. "Za dosud nezjištěných okolností měl jeden z pachatelů udeřit pěstí do tváře okradeného muže na ulici 17. listopadu v Olomouci," doplnila Štrbáková.

"Žádáme o pomoc občany, kteří by nám za pomocí získaných fotografií a videozáznamu pomohli zjistit totožnost pachatelů, popřípadě místo kde byli spatřeni, nebo kde se zdržují," žádá o pomoc policie.

Veřejnost může kontaktovat policii na čísle 158.

 

Krádež mobilního telefonu v baru na Jeremenkově ulici

V pátek 8. dubna okradli v baru na Jeremenkově ulici dva muži hosta o mobil. Kamera uvnitř hospody zachytila, jak jeden z mužů odlákal majitele telefonu od stolu, zatímco druhý si mobil bleskurychle strčil do kapsy. Policie nyní žádá veřejnost o pomoc při identifikaci dvou můžů... Připravuji pro vás podrobnou zprávu...Zdroj: PČR

Posted by Olomoucká Drbna on Tuesday, April 12, 2016

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.