sobota 20. dubna 2024 Marcela

Hledá se jedenaosmdesátiletá seniorka, do pátrání byl zapojen i policejní vrtulník

Marie Nováková, jedenaosmdesátiletá seniorka z Liboše, odešla ze svého domu dnes v sedm hodin ráno. Měla jít ke své rodině, která bydlí ve stejné obci. Na místo však do této chvíle nedošla.

Marie Nováková se narodila 8. 8. 1934 a bydlí v Liboši. "Seniorka je psychicky nemocná, mohla by na první pohled působit zmateně. Chodí sama, bez hole. Je vysoká kolem 160cm, váží asi 70 kilogramů. Má bíle vlasy po ramena. V době odchodu z domova měla oblečené zelené tepláky, blíže nezjištěný svetr a na nohách obuté kárované kotníkové papuče. Na hlavě mohla mít šátek. Pravidelné léky neužívá," řekla policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Policie ve spolupráci se sbory dobrovolných hasičů z Liboše a Štěpánova po seniorce v okolí jejího bydliště pátrali, ale bez výsledku. Pátrání bylo vyhlášeno místním rozhlasem také v okolních obcích, ale nez výsledku. Policie proto povolala do akce i policejní vrtulník.

"Prosíme občany, kteří pohřešovanou seniorku někde viděli nebo ví, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu ČR, nebo volali na linku 158," řekla Štrbáková.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.