úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Muž se opakovaně ukájel na nádraží v Přerově před ženami, policie ho nyní dopadla

Policisté z prvního přerovského oddělení včera obvinili 39letého muže ze spáchání trestného činu výtržnictví, kterého se dopustil ve čtyřech případech. Hrozí mu až dvouletý trest odnětí svobody.

Na základě vyhodnocení získaných důkazů policistů z prvního přerovského oddělení mohli včera policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování sdělit 39letému muži, přechodně bydlícím v Přerově, podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, kterého se dopustil ve čtyřech případech a dle trestního zákoníku mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. Od konce října jsme pátrali, i prostřednictvím médií, po muži, který se uspokojoval před dvěma dívkami ve vlaku jedoucím z Přerova do Olomouce a zanechal toho až poté, co ho jedna z dívek začala natáčet na video. Podezřelý se ale nedopustil pouze tohoto případu.

Zřejmě přitahovala železnice, protože další dívku dostal do rozpaků, když stál na chodbě stojícího vlaku u okna. Poškozenou, která seděla na lavičce na nástupišti, sledoval oknem a přitom onanoval. O několik dní později procházela starší žena po schodišti 2. nástupiště a všimla si zde muže, který stál na schodech a držel v ruce penis. Ve stejný den ještě vystrašil dvě dívky, které cestovaly vlakem do Přerova a stejně jako v ostatních případech je bedlivě sledoval a přitom se uspokojoval. Zanechal toho, až se na něho jedna z dívek podívala. Naštěstí se nestalo, že by na některou z poškozených chytal nebo usiloval o fyzický kontakt, ani nenavazoval rozhovor.

Ohodnoť článek

Autoři | Zdroj Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.