sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Mladá žena kradla v obchodech v Olomouci jídlo dvakrát během jednoho dne

27letá žena byla během jednoho dne zadržena policií dvakrát kvůli krádežím v Olomouci. Přestože byla již dříve odsouzena za krádež, stále se neustále nevhodně chová, což ji nyní může stát až tři roky odnětí svobody.

S nepoučitelnou 27letou ženou se během včerejšího dne policisté setkali hned dvakrát v Olomouci, když ji ostraha dvou prodejen přistihla při krádeži.

Nejprve dopoledne ji zaměstnanec supermarketu v centru Olomouce přistihl při krádeži 4 ks salámů za 600 korun. Večer se žena přesunula do supermarketu v Olomouci – Pavlovičky, kde se rovněž dopustila krádeže zboží za téměř 3 tisíce korun. V daném případě do tašky uschovala potraviny a drogerii, které na pokladně nezaplatila. Její nekalá činnost neušla pozornosti ostraze prodejny, která ji za pokladnami zastavila.

"Zadržená žena nakonec skončila v policejní cele. Krádeží se dopustila, přestože byla za obdobný skutek v posledních třech letech odsouzena Okresním soudem v Olomouci. Za krádež ji hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta," uvedl tiskový mluvčí Libor Hejtman.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto iDNES.cz | Zdroj Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.