pátek 19. dubna 2024 Rostislav

V Přerově chytli další dva prodejce pervitinu, dokonce ve stejný den

V pondělí dopoledne byly v Přerově nezávisle na sobě zadrženi muž a žena, pro podezření z distribuce a prodeje drog, kteří se vzájemně ale znali.

33-letý muž byl zadržen policií na ulici Velké Novosady a odvezen na policejní stanici, kde byly provedeny vyšetřovací úkony. Ve zkráceném přípravném řízení mu bylo sděleno podezření z trestného činu nedovolené výroby a obchodování s omamnými a psychotropními látkami, jedy a hrozí mu trest odnětí svobody na 5 let. Muž byl prokázán jako dodavatel marihuany pro další uživatele na přelomu roku 2017 a 2018. Od roku 2020 do svého zadržení prodával nebo rozdával pervitin minimálně dalším osmi osobám a minimálně jednoho zákazníka zásoboval i marihuanou. Po dokončení procesu byl propuštěn na svobodu.

24letá žena byla dále zadržena policií na ulici Tovární a dobrovolně následovala na policejní stanici, kde jí bylo sděleno podezření ze stejného trestného činu jako muži. Žena prodávala nebo poskytovala pervitin a marihuanu v Přerově a Lipníku nad Bečvou od roku 2020 do svého zadržení. Po vyšetření byla propuštěna na svobodu a hrozí jí stejný trest jako muži.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Colin Davis | Zdroj Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.