pátek 29. března 2024 Taťána

Muž se u vlakového nádraží choval agresivně, pak mlátil hlavou o zeď. Skončil na psychiatrii

Ve čtvrtek po poledni spatřila pracovnice Kamerového systému města Olomouce u vlakového nádraží muže, které se choval zmateně, naznačoval kopy nohou, nevhodně se choval vůči chodcům a nakonec se i sebepoškozoval na Masarykově třídě. Zasáhnout musela až policie.

"Pracovnice kamerového systému zpozorovala muže, který se chová zmateně, agresivně, naznačuje kopy nohou a chová se nevhodně vůči procházejícím osobám. Muž se po chvíli vydal směrem na Masarykovu třídu, kdy cestou nahodile vstupoval do vozovky," popsal počítání muže tiskový mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle. 

Hlídka Městské policie Olomouc po příjezdu na místo spatřila muže, který se sebepoškozuje, boucháním hlavy o zeď domu. Vzhledem k tomu, že zde hrozila újma na zdraví, byl muž za použití donucovacích prostředků sveden na zem a byla mu nasazena pouta.

"V tu chvíli se na místo dostavila i hlídka Policie ČR, která v okolí prováděla hlídkovou činnost. Vzhledem k psychickému stavu, strážníci převezli čtyřiatřicetiletého muže do Fakultní nemocnice Olomouc na Kliniku psychiatrie," dodal Čunderle.

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto Mětská policie Olomouc, čtenář František | Zdroj Městská policie Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.