čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Olomoučtí strážníci na Silvestra řešili případy fyzického násilí. Došlo na pěsti i řeznou ránu na hlavě

Během novoročních oslav vyjížděli strážníci Městské policie Olomouc na několik oznámení v souvislosti s fyzickými útoky mezi osobami.

První oznámení bylo přijato minutu před půlnocí, kdy se na služebnu Městské policie Olomouc dostavila dvojice, která uvedla, že byla fyzicky napadena v bytě na ulici Šantova u známých během silvestrovské oslavy. V bytě došlo mezi pěti osobami ke slovní a následně fyzické rozepři, kdy napadená dvojice měla v obličeji krvácející zranění a podlitiny. Zraněné osoby byly převezeny do Fakultní nemocnice Olomouc k ošetření. Útočníci jsou v současné době podezřelí ze spáchání přestupku proti občanskému soužití.

Druhý incident se odehrál v ulici Riegrova, kde mělo dojít k fyzickému útoku mezi skupinou osob. Jeden z útočníků po incidentu utekl směrem k ulici 28. října, kde byl hlídkou dopaden. Osoby zapojené do šarvátky byly poučeny, že celá věc bude oznámena správnímu orgánu, pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití.

U šestadvacetiletého mladíka s řeznou ránou na hlavě zasahovali v neděli 1.1.2017 po třetí hodině ranní na Horním náměstí strážníci Městské policie Olomouc. Zraněný muž hlídce sdělil, že byl zezadu napaden neznámým pachatelem. Pro podezření ze spáchání trestného činu byla přivolána Policie ČR, která si celou věc převzala.

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.