sobota 27. dubna 2024 Jaroslav

Zaměstnanec občerstvení v Olomouci se měl údajně stát obětí přepadení, vše si ale vymyslel

Policie obdržela v sobotu ráno oznámení o loupežném přepadení v jedné z provozoven s občerstvením v Olomouci. Neznámý lupič měl odcizit deset tisíc korun a ublížit zaměstnanci provozovny. Podle šetření policie se však situace odehrála jinak a mladík se nakonec přiznal, že si vše vymyslel.

„V sobotu v časných ranních hodinách jsme prostřednictvím linky 158 přijali oznámení o loupežném přepadení v jedné z provozoven s občerstvením v Olomouci. K přepadení mělo dojít krátce po čtvrté hodině ráno, kdy neznámý maskovaný muž měl dvacetiletého zaměstnance uvedeného občerstvení udeřit  do obličeje, ten měl na chvíli ztratit vědomí, a poté z pokladny odcizit 10 000 korun,“ oznámila policejní mluvčí Irena Urbánková.

Policie začala případ vyšetřovat, důkladně prověřila všechny informace a podle operativního šetření zjistila, že se výpověď zaměstnance neztotožňuje se skutečností. „To jim nakonec potvrdil i dvacetiletý muž. Jak vyšlo najevo, loupež měl nahrát společně s další jemu známou osobou, které peníze předal,“ dodala Urbánková.

Policie se v současné době případem dále zaobírá. Muž může jít až na dva roky do vězení za trestný čin zpronevěru. 

PK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.