neděle 28. dubna 2024 Vlastislav

Policie prošetřuje napadení u Belmonda, po kterém musel být zraněný muž hospitalizován v nemocnici

Policisté od pondělí prošetřují incident, který se stal v sobotu 18. března kolem čtvrté hodiny ranní u klubu Belmondo. Útočník tam měl napadnout pěstmi dva muže, z nichž jeden poté musel být hospitalizován v olomoucké Fakultní nemocnici.

„Podle prvotních informací měl zatím neznámý muž fyzicky napadnout dva muže ve věku 25 a 24 let. Nejprve měl pěstmi napadnout staršího z nich, a když se ho mladší z nich zastal, napadl i jeho. 25 letý muž utrpěl při incidentu zranění, se kterým byl hospitalizován v olomoucké nemocnici. Mladší zraněn nebyl,“ řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Útočník při potyčce také poškodil pětadvacetiletému muži bundu, čímž mu způsobil škodu za 1 500 korun. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví, za které neznámému muži, v případě jeho zjištění, hrozí až tři roky za mřížemi.

Policie se obrací také na veřejnost a prosbou o pomoc při objasnění totožnosti útočníka a objasnění celého případu. „Se svými informacemi se mohou přihlásit policistům obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně, nebo telefonicky na adrese: Sokolská 52, 771 36 Olomouc, telefonicky na čísle 974 766 651 nebo prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," dodala Urbánková.

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.