čtvrtek 28. března 2024 Soňa

VIDEO: Muž ukradl 129 tisíc z auta. Policie hledá kolemjdoucího svědka z videa

V rozmezí od 11:15 do 12:15 ve čtvrtek 27. července došlo ke krádeži brašny na notebook a obálky se 129 tisíci ze zaparkovaného Audi v ulici Dr. Mičoly v Držovicích. Kromě brašny a hotovosti majitel Audi přišel i o různé písemnosti. Policie se nyní snaží identifikovat důležitého svědka z videozáznamu.

"Část věcí z tašky majitel krátce po činu nalezl za plechovou halou, která se nachází za provozovnou velkoobchodu s elektromateriálem firmy Janča. V době krádeže místem procházel muž, který byl zachycen bezpečnostní kamerou," sdělil tiskový mluvčí policie František Kořínek.

Proštějovští policisté se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při zjištění totožnosti muže z videozáznamu. Mohlo by se jednat o důležitého svědka, který by policistům mohl poskytnout informace o krádeži. Současně policie žádá všechny svědky, aby se obrátili buď telefonicky, nebo osobně na policisty obvodního oddělení Prostějov 1, ulice Újezd 12, telefon č. 974 781 651, případně prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.