pátek 26. dubna 2024 Oto

VIDEO: Zatímco jeden muž zabavil obsluhu v restauraci, druhý ukradl peníze. Zachytila je kamera

Policisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při identifikaci dvou mužů z videa, kteří 5. září ukradli obluze v jedné z olomouckých restaurací hotovost. Zatímco jeden z mužů obsluhu zabavil, druhý zatím sebral svazek bankovek z pokladního pořadače.

Případ se stal 5. září odpoledne. Do restaurace vstoupili dva muži. Zatímco jeden zabavil obsluhu, druhý z mužů kradl. „Po skončení hovoru si obsluha baru všimla i druhého z mužů, kterého předtím nebylo vidět ani slyšet. Ten se jí dotazoval na toalety. Když mu na dotaz odpověděla, oba muži z restaurace odešli. Po jejich odchodu zjistila, že jí z pořadače bankovek zmizely 2 000 korun," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Policistům se podařilo obstarat si kamerové záznamy, na kterých jde průkazně vidět jednání obou mužů. „Jednalo se o muže vysoké kolem 180 cm, ve věku kolem 30let. Jeden z nich, který zabavil obsluhu, měl na sobě oblečeny modré rifle, tmavé tričko a modrou kšiltovku. Druhý z nich, který měl odcizit bankovky, měl na sobě šedé kalhoty, tmavé tričko a hnědou kšiltovku," dodala Urbánková.

Pokud by někdo muže poznal, prosím, ať kontaktuje policii buď osobně na adrese Sokolská 52 v Olomouci, na telefonním čísle 974 766 651 nebo na tísňovou linku 158.

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.