pátek 29. března 2024 Taťána

VIDEO: Muž ukradl ženě u pokladny odloženou kabelku. Nepoznáváte ho?

Olomoučtí policisté se obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při identifikaci muže, který v jednom z obchodních center odcizil ženě u pokladny kabelku. Jeho počítání zachytila kamera nad pokladnami.

Ke krádeži došlo 21. srpna před půl deváté večer. „Mladá žena, která v prodejně nakupovala, si svoji kabelku v době, kdy dávala nákup na pokladní pás, odložila na zem, vedle u pokladny. Nákup zaplatila a poté s ním odešla. Až po chvíli si na kabelku vzpomněla. Vrátila se pro ni, ale ta už tam nebyla," řekla Irena Urbánková, mluvčí olomoucké policie.

Kavelka obsahovala peněženku s platební kartou, osobními doklady, slevovou kartou a 5 100 korunami. V kabelce byla ještě nabíječka na telefon, svazek klíčů a taštička s koemstikou. Celková škoda způsobená krádeží byla tady vyčíslena na 9 400 korun.

Kabelka byla později nalezena neznámým nálezcem a předána na obecní úřad v místě, kde žena bydlí. V kabelce ale chyběly peníze. Muži nyní hrozí až dva roky za mřížemi.

„Pokud by někdo z občanů muže, zachyceného na záznamu nebo fotografiích poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci policistům zjistit jeho totožnost, ať prosím kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně, nebo telefonicky na adrese Sokolská 52, Olomouc, na telefonním čísle 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," dodala Urbánková.

Autoři | Foto PČR

Štítky krádež, Olomouc, kabelka, video, kamera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.