úterý 19. března 2024 Josef

Policie hledá agresivního bývalého kickboxera z Nizozemska

Již od 13. října letošního roku policisté pátrají po muži jménem Jürgen Freddy Fernand, který přechodně přebýval v okrese Přerov. Narodil se 10. června 1976 a trvalé bydliště má v Groningenu. Muž záměrně vyhledává důvody k fyzickému střetu a nejde pro ránu daleko.

"Hledaný je obvykle oblečen ve sportovním stylu, v kalhotách tmavé barvy se třemi výraznými bílými pruhy. Jedná se o bývalého kickboxera, je komunikativní a vyhledává důvody k fyzickému střetu a kontaktu," řekla tisková mluvčí policie Miluše Zajícová.

Muž se často pohybuje v hernách, barech a ubytovnách. Okresní soud v Přerově ho hledá kvůli násilné trestné činnosti, které se měl dopustit.

"Má štíhlou, 175 cm vysokou postavu, černé, krátké vlasy, hnědé oči a široký nos. Nosí knírek a bradku. Jedná se o osobu tmavé pleti. Rozumí česky a hovoří anglickým a francouzským jazykem," popsala muže Zajícová.

Pokud máte jakékoliv informace k současnému pobytu muže, tak je můžete policii sdělit během pracovní doby od 7.00 do 15.00 hodin na telefonní linku 974 778 336, 974 778 337 nebo 601 365 551, případně kdykoliv na bezplatnou linku 158.

Autoři | Foto PČR

Štítky pátrání, agresor, cizinec, přerovsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.