pátek 26. dubna 2024 Oto

Zatímco se strážník potýkal s cizincem v poutech, pokousal ho pes jednoho z přihlížejících bezdomovců

Do pěkné peripetie se dostal strážník, který se musel potýkat s opilým cizincem v jedné z přerovských prodejen nedaleko nádraží. Přihlížející bezdomovci totiž ještě přilili oleje do ohně.

Strážník přerovské městské policie byl vyslán do jedné z přerovských prodejen na základě oznámení, kdy se tam měl opilý cizinec chovat agresivně k zákazníkům. V prodejně strážník opravdu zpozoroval muže, který verbálně napadal zákazníky. Když ho chtěl strážník uklidnit, zloba muže se obrátila proti němu. Strážník musel tedy za pomocí hmatů muže zpacifikovat a spoutat ho na zemi. Poté se dostavila motohlídka strážníků.

To však nebyl konec. „Rozruch před obchodem upoutal pozornost bezdomovců, kteří se přišli podívat co se to v jejich sběračském teritoriu děje. Zatímco se hlídka potýkala s opilým mužem, zaútočil na strážníka pes jednoho z bezdomovců a zakousl se mu do kolene. Na místo byla přivolána další motohlídka, ale bezdomovci se rozprchli jako hejno vrabců před jestřábem a byl zadržen jen nejpomalejší kus, avšak bohužel bez psa," glosoval situaci zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Cizinec nadýchal tři promile alkoholu v dechu a byl umístěn na záchytku. Pokousaný strážník byl ošetřen a skončil v pracovní neschopnosti. Po psovi a bezdomovci budou strážníci dále pátrat.

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.