čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Policie hledá muže podezřelého z majetkové trestné činnosti

Kriminální policie hledá Petra Klesnila, který má trvalé bydliště v Přerově a je obviněný z majetkové trestné činnosti. Policie nyní žádá veřejnost, aby pomohla při pátrání po tomto muži.

Policie hledá Petra Klesnila, narozeného 11. 8. 1977, který má trvalé bydliště v okrese Přerov. Muž je v pátrání od 6. listopadu letošního roku pro majetkovou trestnou činnost a hledá ho Okresní soud Přerov.

"Hledaný má hubenou, 175 cm vysokou postavu a váží do 70 kg. Má modré oči, krátké vlasy světle hnědé barvy. V minulosti nosil knírek a bradku, ale může nosit i strniště. V ústech mu chybí na obou patrech zuby, zbývající mají zažloutlou barvu," popsala vzhled pachatele tisková mluvčí policie, Miluše Zajícová.    

Muž se v minulosti pohyboval mezi bezdomovci, ale také ve vytápěných objektech nádraží, nemocnic a vstupních prostorech obchodů. Navštěvoval také různá pohostinství.

Policie žádá veřejnost, aby jim pomohla při pátrání po tomto hledaném muži. Pokud disponujete informacemi o nynějším pobytu muže, obraťte se na policisty během pracovní doby od 7 do 15 hodin na telefonní linku 974 778 336, 974 778 337 nebo 601 365 551, případně kdykoliv na bezplatnou linku 158.

Autoři | Foto PČR

Štítky pátrání, pachatel, přerov, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.