čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

VIDEO: Benzinová pumpa u Skrbeně je oblíbeným místem řidičů, kteří ujíždí bez placení

Policisté z Olomouce se obrací na veřejnost s prosbou o pomoc při identifikaci tří mužů, kteří v poslední době načerpali na benzinové pumpě u Skrbeně palivo a odjeli bez placení. Jejich počínání zachytila bezpečnostní kamera.

Na vozidlech všech mužů byly použity kradené registrační značky z jiných vozidel.

K prvnímu újezdu došlo 14. 10. 2017 krátce před devatenáctou hodinou. Ke stojanu přijalo osobní motorové vozidlo VW Golf, jehož řidič natankoval pohonné hmoty za 1 609 korun a odjel bez zaplacení. Mělo se jednat o muže ve věku mezi 25 - 35lety, vysokého kolem 180 centimetrů. Na sobě měl černé kalhoty, černou mikinu a kapucí, černé botasky a černou kšiltovku.

Ke druhému újezdu došlo 20. 10. 2017 kolem půl deváté dopoledne. Řidič osobního vozidla Ford Mondeo natankoval pohonné hmoty za 2 103 korun a ujel bez zaplacení. Mělo se jednat o muže mezi 30 - 35lety, vysokého kolem 180 centimetrů, tmavší pleti. Měl kulatý obličej, byl holohlavý. Na sobě měl tmavě šedou bundu do pasu na zip, modré rifle a bílou obuv.

Ke třetímu z nich došlo 9. 12. 2017 krátce po čtrnácté hodině. K jednomu ze stojanů přijalo osobní motorové vozidlo VW Passat s dvoučlennou osádkou. Jeden z mužů natankoval pohonné hmoty za 1 261 korun a poté s vozidlem odjeli bez zaplacení. Muž, který natankoval pohonné hmoty, měl krátký knír, měl být ve věku mezi 30 - 35lety, vysoký mezi 170 - 175 cm. Měl světle hnědé vlasy. Na sobě měl černou mikinu s kapucí, hnědé kalhoty a bílé boty. Druhý z mužů, který seděl na místě řidiče, byl ve věku zhruba kolem 30let, měl tmavé vlasy a na sobě bundu maskáčového vzoru. Vozidlo mělo po natankování odjet směrem na Příkazy-Olomouc.

Pokud by někdo z občanů z kamerových záznamů nebo z přiložených fotografií muže poznal, nebo by disponoval informacemi, které by pomohly ke zjištění jejich totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 4 na adrese: Na Trati 78 v Olomouci buď osobně, nebo telefonicky na tel. č: 974 766 721, email: ol.oo.olomouc4.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.