čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Policie už zná totožnost muže, který obtěžoval a osahával ženu v Přerově. Pomohla veřejnost

V úterý 16. ledna informovala policie prostřednictvím médií o případu, kdy měl muž osahávat na konci prosince v Přerově ženu. Na základě záznamu z kamer se podařilo muže identifikovat.

Za necelých čtyřiadvacet hodin od zveřejnění výzvy s prosbou o pomoc při identifikace muže od policie se již zná jeho totožnost.

„Chtěli bychom poděkovat za zveřejnění včerejší výzvy, týkající se ztotožnění muže, kterého zachytily bezpečnostní kamery v Přerově. Jednalo se o případ obtěžování ženy na ulici Sušilova. Na základě informování médií nás kontaktovala veřejnost a za jejich pomoci se nám podařilo muže ustanovit," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Muž se v den incidentu nejdříve ptal ženy, kam jde. Na to mu žena odpověděla, že jde domů. Poté pachatel ženu chytil oběma rukama za bundu v úrovni pasu a přitáhl ji k sobě. Ženě se však z jeho sevření podařilo dostat a odběhla opodál, kde ji ovšem muž znovu doběhl a snažil se ženu osahávat. Žena se ze sevření muže vytrhla, ale při obraně upadla na silnici. To už násilník ženu nechal na pokoji a odešel směrem k ulici Čechova. 

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.